Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Διεγράφη η Λούκα Κατσέλη από την Κ.Ο. του ΠαΣοΚ

Αναδημοσιεύουμε από http://zeidoron.blogspot.com/2011/10/blog-post_251.html



Πριν τελειώσει η ψηφοφορία διεγράφη άδοξα η Λούκα Κατσέλη






Εσπευσαν να διαγράψουν τη Λούκα Κατσέλη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πριν τελειώσει η ψηφοφορία για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου,προφανώς για να τρομοκρατήσουν όποιον έκανε την ίδια σκέψη.
Μιλάμε για άδοξη διαγραφή διότι καταψήφισε μόνο το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου η κ. Λούκα Κατσέλη ενώ θα μπορούσε να πει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα.
Και βέβαια το ΟΧΙ και η διαγραφή δεν απαλλάσσουν την κυρία Κατσέλη για όσα αντεργατικά πέρασε κατά το διάστημα της θητείας της στο υπουργείο εργασίας.

Για Πόσο Ακόμα Θα τους αφήνουμε στη Χρυσή Τους Γυάλα ; Kάθε δευτερόλεπτο εκείνοι γιγαντώνονται και θεριεύουν ! Γίνονται Πυράγχας Σαρκοφάγα !


Φτου σας Ξευτίλες !
Αδειάστε μας τη γωνιά !
Παραιτηθείτε εδώ και τώρα !
Αν το κάνετε θα έχετε άφεση  Αμαρτιών !

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σπρώχνουν το Γιώργο προς την έξοδο . 48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου! – Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι ευθύνες σας είναι τεράστιες εάν θα συνηγορήσετε και όχι αν καταψηφίσετε !


"Είναι η τελευταία φορά".
Η φράση αυτή ακούγεται σήμερα από όλο και περισσότερους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κάτω και από το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων διαμηνύουν προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν είναι διατεθειμένοι στο μέλλον να ξαναψηφίσουν διατάξεις, αντίστοιχες με αυτές που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο της Τρόικα για την εργασιακή εφεδρεία, τις εργασιακές σχέσεις και το ενιαίο μισθολόγιο. Ο αριθμός των βουλευτών αυτών παραπέμπει σε διαστάσεις κινήματος και έμπειροι κοινοβουλευτικοί αναφέρουν ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική πολιτική σκηνή. Συμπληρώνουν, δε, ότι "δυστυχώς ο Παπανδρέου κατάφερε να έχει τη στιγμή μαζί του μόνο τους "κηπουρούς" και μάλιστα όχι όλους". Και ότι χάνει και όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ που τον ακολουθούσε ή τον ανεχόταν λόγω του ονόματός του. Κυρίαρχο αίτημα στις...περισσότερα

ΣΟΚ! ABC: Πέφτει ο Παπανδρέου και απειλεί τους βουλευτές του λέγοντάς τους πως θα μπούνε φυλακή…




48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου! – Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι ευθύνες σας είναι τεράστιες εάν θα συνηγορήσετε και όχι αν καταψηφίσετε! Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia επιμένει, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, επιμένει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω απο δύο 24ωρα! Επίσης, κάνει λόγο για συγκέντρωση-μαμούθ, με τουλάχιστον ενα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εαν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και αποτύχει η κυβέρνηση!
Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του ABC, το οποίο δείχνει συνεχώς πλάν

« Είμαστε 11 εκατ., είναι -αν είναι- 154 »

«Είμαστε 11 εκατ., είναι -αν είναι- 154»

«Σήμερα μιλάει ο λαός. Και όταν μιλάει ο λαός, τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι φτώχεια. Είμαστε 11 εκατομμύρια και είναι 154 και άμα είναι 154.

Η λαϊκή οργή έχει γίνει πια ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή συγκέντρωση των συνδικάτων. Οπως είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, «σήμερα αντιπαρατίθενται δύο Ελλάδες. Η Ελλάδα της υποταγής, της μιζέριας, των καρτέλ, της διαπλοκής και των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, και η Ελλάδα της περηφάνειας, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης. Αυτή η νέα Ελλάδα, θα στείλει την κυβέρνηση Παπανδρέου στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

Greek Revolution. 19-20 Οκτώβρη : Όλος ο κόσμος στους δρόμους !